Plimbare Al Ferasa

28.04.2018

Plimbarea de astăzi  (26 aprilie 2018) se întâmplă la Centrul de instruire Al Ferasa București care se afla pe undeva pe la Lizeanu.

Aici aflăm lucruri deosebit de interesante despre tehnica de citire a chipului numită Al Ferasa, metodă străveche cu origini în orientul apropiat când tuaregii din deșert foloseau astfel de cunoștințe în interacțiunea lor cu alte persoane. 

Uimitoare devine acuratețea acestei metode care permite să afli detalii amănunțite.

Cei trei speakeri români ne uimesc cu informațiile lor dar prezentările lor sunt completate și de discursul lui Steven (foto sus - arhiva personală) care ne spune că studiază Al Ferasa de 22 de ani și continuă să fie uimit de detaliile pe care continuă să le descopere în permanență, aplicând această știință la modul practic.

Suntem încântați deasemenea să îl întâlnim la prezentare și pe Mohamed, fiul lui Wael Abdul Hamid, cel care a cules informația ancestrală și a pus-o într-o formă accesibilă lumii ”civilizate” de astăzi astfel încât să o putem accesa și noi.

Aflăm deasemenea că în curând va apărea și o carte Al Ferasa din care putem afla lucruri deosebit de interesante despre această știință, carte ce va fi disponibilă și în limba română.

© 2018 Blog de plimbări de tot felul creat de Dana
Creat cu Webnode
Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți